Like ons op Facebook!

op maat gemaakte meubels

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte tafel

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte kast

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

Werkwijze

Meubelopmaatkopen.nl heeft ruime ervaring met het produceren van meubels op maat. Hierdoor kunnen wij voor iedere toepassing een oplossing voor u bedenken en maken.

Jarenlange ervaring

Al een aantal jaren worden er meubels gemaakt in onze werkplaats. We richten ons op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. En met succes! Particulieren met specifieke eisen maar ook bedrijven weten ons te vinden voor op maat gemaakte meubels.

De gehele werkplaats is ingericht op het maken van meubels op maat. De meubels worden op ambachtelijke wijze gemaakt met veel gevoel voor detail. Er wordt gebruik gemaakt van vele soorten hout eventueel in combinatie met RVS. Ook meubels van MDF kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur.

Hoe werkt het?

U geeft uw wensen aan ons door per e-mail of per post. Eventueel met foto’s, schetsen of een link naar de site waarop u iets moois hebt gezien. Wij zorgen vervolgens voor een vrijblijvende offerte met een tekening/ontwerp van hoe het meubel er uit komt te zien. NB: deze offerte is twee weken geldig. Gaat u akkoord met de offerte? Laat dit dan schriftelijk weten en wij maken een definitieve opdrachtbevestiging waarin zaken worden vastgelegd als:

  • de vormgeving van het meubel;
  • de totaalprijs van het meubel;
  • de termijn waarin het meubel wordt gemaakt.

Na uw akkoord gaan wij aan de slag. Zodra bekend is wanneer het meubel klaar is, nemen wij contact met u op. Ook spreken we dan af waar en wanneer het meubel kan worden afgeleverd of wanneer het door u wordt afgehaald.

Interesse?

Via de onderstaande knop komt u met ons in contact en kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Kom met ons in contact