Like ons op Facebook!

op maat gemaakte meubels

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte tafel

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte kast

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

Meubelmaker Friesland vervult uw interieurwensen.

Meubelmaker Friesland; voor uw meubel op maat

Een meubel op maat laten maken? Meubelopmaatkopen.nl is het geschikte adres om het meubel van uw dromen te maken. Een meubel op maat bestellen verloopt volgens een eenvoudige en klantvriendelijke procedure. Per mail of per post deelt u uw wensen voor het meubel mee aan de experten. Het is mogelijk, maar niet verplicht, om foto’s, schetsen en websites in het document te voegen om ervoor te zorgen dat uw wens omtrent het meubel zo duidelijk mogelijk is.

Op basis hiervan wordt er een offerte opgemaakt en opgestuurd naar het opgegeven adres. U krijgt twee weken bedenktijd voor u akkoord gaat met de offerte, dus er is geen sprake van verplichtingen. Nee dit is geheel vrijblijvend.

Meubelmaker Friesland: Lees de voordelen

Naast de vanzelfsprekende service van het bedrijf geniet u van vele voordelen. Het gewenste meubel is verkrijgbaar is alle denkbare maten, zodat de kamer waarin het geplaatst wordt volledig tot zijn recht komt. Het is dus onmogelijk dat het meubel toch iets te groot of te klein blijkt te zijn voor de kamer. Ook de keuze van de kleuren vormt geen enkel probleem voor de meubelmaker Friesland.

Van kanariegeel tot kobaltblauw behoren tot het zeer uitgebreide kleurassortiment. Op die manier bent u zeker dat de kleur van het meubel perfect bij de rest van uw interieur past. Het materiaal waarin het meubel vervaardigt wordt bepaalt u zelf. Van de vele houtsoorten tot ijzer, de keuze is aan u. Ook het aantal laden en deurtjes van een kastje, de kleur van de tafel, de tafelhoogte, de poten van het tv-meubel…alles ligt in uw handen.

Meubelmaker Friesland: brengt de meubels bij u thuis

Natuurlijk is het altijd leuker om zelf uw meubels te ontwerpen, maar het kan zijn dat advies van experten nodig is. Meubelopmaatkopen geeft eerlijk en nuttig advies aan zijn klanten. Geen tijd om het meubel door de week te ontvangen? Geen enkel probleem want er is de mogelijkheid om het meubel te laten leveren in het weekend. Kortom, wilt u een kamer een nieuwe look geven door een op maat gemaakt meubelstuk ? Slechts één adres voor al uw interieurwensen !

 

CTA-bestel