Like ons op Facebook!

op maat gemaakte meubels

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte tafel

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

op maat gemaakte kast

Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren.
Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

Een eettafel op maat kopen

Laat een eettafel op maat maken!

 

Er zijn heel wat soorten en maten eettafels te koop, maar soms zit net dat wat u zoekt er niet bij. Die eettafel die uw huis dat extra geeft of waaraan alle gezinsleden makkelijk plek kunnen vinden.

 

eettafel op maat kopen

Unieke tafel

U kunt besluiten om voor die bijzondere tafel te gaan. U kunt namelijk uw eigen eettafel op maat  laten maken. Zo hebt u een uniek en handgemaakt meubel dat geheel past binnen de wensen die u heeft en die dat extra heeft waar u naar zocht. Een tafel die in uw huis zal staan, pronkend en waar u de rest van uw leven met plezier naar kijkt en van geniet.

Een eettafel op maat vormt het hart van een huis.

Het is de plek waar de familie dagelijks samen komt en samen geniet van het eten. Waar iedereen gebruik van maakt wanneer men even wil zitten om te lezen, de lap top wil gebruiken of gewoon, met een kop thee of koffie, met elkaar wil praten. Het is de tafel waaraan spelletjes gespeeld worden en waaraan ieder lid van het gezin als vanzelfsprekend plaats neemt. De tafel waar vrienden en familie aanschuiven.

 

Ook voor een op maat gemaakte kast ben u hier op het goede adres. U bepaalt wat wij maken!

Welk materiaal?

De meeste mensen kiezen voor een houten tafel. Hout heeft die warme uitstraling. Het leeft en het heeft die eigen, karakteristieke, geur. De vraag is uiteraard welk hout. Dat kan ook samenhangen met de prijs. Mooi hout, zoals een kersenhouten eettafel, is natuurlijk duurder dan wanneer grenen wordt gebruikt. Waarbij grenen ook een prachtige tafel op kan leveren.

Vaak kiest men voor de eiken eettafel.

Eiken is geweldig hout, sterk en dat straalt het ook uit. Eiken geeft dat gevoel van eeuwigheid, van stabiliteit die nooit vermindert. Eiken tafels zijn allang niet meer die wat oubollige grote tafels, die oma ook al in haar huis had staan. Een handgemaakte eettafel op maat van mooi eiken is een stijlvolle tafel, die straalt en die uniek is.

 

eettafel op maat gemaakt

 

Waarom een eettafel op maat?

Welke keuze u ook maakt, feit is en blijft dat er een groot verschil zit tussen een confectie tafel en een tafel die u in opdracht geeft aan een meubelmaker. Een tafel waarin mensen niet alleen hun kennis en kunde verwerken, maar die ook uw keuze laat zien. Een dergelijke eettafel op maat is misschien iets duurder, maar het is ook vaak een tafel voor het leven. Want waarom zou u ooit nog eens een andere tafel nemen als u de mooiste al in uw huis hebt staan?

 

CTA-bestel